professionel rengøring

Professionel rengøring

Pålidelig & professionel rengøring

2talRent er et pålideligt dansk rengøringsfirma med mere end 15 års erfaring i branchen, der udfører professionel rengøring. Vi tilbyder forskellige former for rengøringsservicer herunder erhversrengøring, social rengøring, dødsbo rydning samt rengøring, kontorrengøring, klinik rengøring, sommerhus rengøring, skole rengøring og flere. 2talRent kører ud til alle byer i Region Hovedstaden og i Region Sjælland. Nogle af de samarbejdspartnere vi har gjort rent for, er Greve Kommune, Brøndby Kommune, Køge Kommune og Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi har også haft samarbejder med diverse virksomheder og organisationer, så som Live Nation Entertainment og Tandlægerne No.68.

Vi har et hold af dygtige og effektive medarbejdere, som er mødestabile og omhyggelige med deres arbejde. Hos 2talRent sørger vi for at alle medarbejdere er uddannet indenfor rengøring, så du som kunde er sikret en professionel rengøringsservice. Vores kunder og deres tilfredshed af vores service er altid førsteprioritet. Vi afslutter ikke vores arbejde før der er fuldstændigt rent og friskduftende.

Hos 2talrent har vi også fokus på miljøbevidsthed og miljøvenlighed. Vi bruger derfor skånsomme rengøringsmidler, der indeholder så få kemikalier som muligt. Nogle af de kriterier vi udvælger rengøringsprodukter ud efter er:

 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.

Kontakt 2talRent for at indgå en professionel rengøringsaftale

Har du lyst til at høre om vores rengøringsservice professionel rengøring og måske endda få et tilbud på et samarbejde? Så tag endelig kontakt til os og få et gratis uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os over e-mail, telefon eller på vores kontaktformular.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon