skole rengøring

Skole rengøring

Effektiv og grundig skole rengøring

2talRent er et professionelt rengøringsfirma som tilbyder rengøring til skoler, daginstitutioner og gymnasier i hele Københavnsområdet. Vi har 15 års erfaring med adskillige rengøringsservicer herunder skole rengøring.

Vi ved hvor vigtigt det er for børnenes og elevernes helbred at der er et sundt indeklima, så man ikke spreder diverse sygdomme. For at kunne opretholde en god hygiejne, er det vigtigt med regelmæssig og grundig rengøring.

Der kan være snavs, støv, madrester og forskellige former for væsker der er blevet spildt som samler sig op eller størkner. Desuden er der også stor risiko for smitte på skoler, dagsinstitutioner og gymnasier, da der er en større mængde af børn og elever samlet et sted.

Bakterier og virusser spreder sig nemmere med børn og unge, da de ikke tager de samme forholdsregler som voksne gør. Overflader og dørhåndtage er med til at øge smittefaren. Hos 2talRent sørger vi for at børn og elever møder op til rene og friskduftende klasselokaler.

Skole rengøring fra 2talRent

Ved at vælge 2talRent som din samarbejdspartner indenfor skole rengøring, får du et professionelt og kompetent team af medarbejdere. Vores medarbejdere er mødestabile og udfører et grundigt samt effektivt arbejde. Hos os får I høj kvalitet, fremragende hygiejne og topklasse renlighed.

2talRent sætter vi fokus på miljøvenlighed, ved at anvende skånsomme rengøringsmidler. Dette gør vi både for at værne om miljøet, men også for at sikre, at det er gode kvalitetsprodukter vi bruger til børn og unge. Vi følger disse retningslinjer når vi skal købe rengøringsprodukter:

 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.

Vælg 2talRent som din foretrukne samarbejdspartner

Hvis I søger rengøring til skole, dagsinstitutioner eller gymnasier, så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale. Til samtalen kan vi aftale hvor ofte I skal bruge skole rengøring, hvilke områder I gerne vil have dækket med og hvad det vil koste. I kan kontakte os over telefon, e-mail eller gennem vores kontaktformular.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon