rengøringshjælp

Om 2talrent

Professionel service, miljøvenlig rengøringshjælp og glade medarbejdere

Rengøringshjælp: Alt hvad vi gør hos 2talRent kan grundlæggende koges ned til at handle om to ting: glade kunder og glade medarbejdere. De to ting hænger sammen, og begge dele er afgørende for stabil og omhyggelig service.

Historien om 2talRent går mange år tilbage. Stifterne af virksomheden har 15 års erfaring med rengøring og rengøringshjælp – både som medarbejdere, underleverandører og de sidste 5 år udelukkende med egne kunder. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til alle niveauer af processen. Vi har selv haft handskerne på – og vi forstår vigtigheden af at skabe gode forhold for både medarbejdere og kunder.

Alle medarbejdere hos 2talRent gennemgår en grunduddannelse i rengøring, ligesom de efteruddannes til de specifikke opgaver, de skal håndtere. Samtidig tilbyder vi jævnligt efteruddannelseskurser, hvor den enkelte medarbejder bliver endnu bedre til at passe på sig selv, miljøet og vores kunder.

Fast kontaktperson og miljøvenlige produkter

Når du vælger os til at stå for din rengøring, får du tilknyttet en fast kontaktperson, så du altid ved, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Den tætte og direkte dialog betyder, at vi hurtigt kan rette op på eventuelle fejl eller misforståelser, så samarbejdet kører ubesværet. Samtidig skaber vi tryghed og stabilitet ved at sende det samme mandskab hver gang; det giver en optimal arbejdsgang og rengøring af høj kvalitet.

Under rengøringen anvender vi i sagens natur rengøringsmidler og kemikalier af forskellig art, og vi kan ikke undgå at belaste miljøet i en vis grad. Vi forsøger dog altid at passe bedst muligt på både mennesker og miljø og hele tiden forbedre vores arbejdsgange, så vi sætter mindst muligt aftryk på naturen.

For at skåne miljøet mest muligt stiller vi følgende krav til vores rengøringsmidler:

rengøringshjælp

Hvorfor vælge os til din rengøringshjælp?

Fleksibilitet og høj kvalitet er nøgleordene i vores daglige arbejde. Vi er altid i kontakt med kunderne, så rengøringen løbende kan tilpasses de skiftende ønsker og behov. Alle vores medarbejdere er uddannede og aflønnes efter gældende overenskomst. De har øje for detaljerne og ingen går hjem, før der er helt rent.

Vi har fokus på at:

Lad os give dig et tilbud

Har du lyst til at høre mere om 2talRents rengøringshjælp og måske endda få et tilbud på et samarbejde? Så kontakt os endelig! Få et gratis og uforpligtende tilbud på vores services. Vi hjælper dig gerne med særlige opgaver, hvis vi kan.

Vores hovedkontor ligger i Ishøj, og vi dækker hele området i og omkring Storkøbenhavn.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon