Erhvervsrengøring, erhvervs rengøring
klinik rengøring, erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Vi har bl.a. hjulpet disse virksomheder

kontor rengøring, Vinduespolering
klinik rengøring, trappevask
socialrengøring
Erhvervsrengøring, Vinduespolering
socialrengøring
Hovedrengøring

Grundig og stabil erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring af lokaler handler om tillid, stabilitet og kvalitet, og netop det får du hos 2talRent – uanset om det er dagligt eller ugentligt, du har brug vores hjælp. Vi servicerer erhvervskunder i Storkøbenhavn og omegn. Det gælder både private og offentlige virksomheder.

Hos 2talRent er alle medarbejdere uddannet indenfor rengøring, så du som kunde er sikret en professionel løsning.  Her går faglig viden hånd i hånd med lysten til at levere et godt resultat. Du møder den samme stab af rengøringsassistenter hver gang. Derfor kan vi kontinuerligt holde en høj kvalitet og bidrage til et sundere og mere effektivt arbejdsmiljø for dig og dine ansatte.

Præcision, grundighed og diskretion er nøgleordene, når det kommer til erhvervsrengøring, men fordi vi arbejder med og for mennesker, kan vi ikke garantere, at der ikke opstår fejl eller misforståelser. Til gengæld kan vi garantere, at hvis det sker, så tager vi hånd om det med det samme. Du får tilknyttet en fast kontaktperson, så du hurtigt og let kan få fat i os, hvis behovet opstår.

Professionel rengøring af erhvervslokaler

Alle arbejdspladser er forskellige, og der er stor forskel på, om det er en lagerbygning, der skal rengøres, en butik, et fitnesscenter eller en restaurant. Derfor sammensætter vi altid en individuel aftale om erhvervsrengøring, og vi tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Daglig rengøring
 • Ugentlig rengøring
 • Hovedrengøring
 • Flytterengøring
 • Enkeltstående rengøringsopgaver

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvor vidt vi kan løse din opgave? så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til en samtale om rengøring.

Fleksibilitet og kundetilpassede løsninger

Hos 2talRent forstår vi vigtigheden af grundig rengøring. Vi ved hvor vigtigt det er for både kunder og medarbejdere at møde rene og indbydende erhvervslokaler hver gang, de træder ind ad døren. Derfor udfører vi typisk rengøringsarbejdet udenfor virksomhedens arbejds- og åbningstid, så vi ikke forstyrrer arbejdsdagen.

Erhvervsrengøring handler om tryghed, tillid og en professionel tilgang til opgaverne. Det får du hos os, og den enkelte rengøringsassistent er udstyret med de nødvendige værktøjer til at levere et grundigt og fyldestgørende stykke arbejde dag efter dag.

Vil du høre mere om erhvervsrengøring?

Ønsker du at høre mere om vores services eller vil du have et uforpligtende tilbud på erhvervs rengøring af dine lokaler? så kontakt os endelig. Vi tilbyder Kontorrengøring, Trappevask og Klinikrengøring  i og omkring Storkøbenhavn.

Inden vi kan udarbejde et specifikt tilbud til dig, besøger vi lokalerne, hvorefter vi tager en snak om opgaverne. Vi hører om dine ønsker og krav og taler om, hvor ofte og hvornår vi bedst udfører rengøringsopgaverne.

Summary
Erhvervsrengøring
Service Type
Erhvervsrengøring
Provider Name
2talrent ApS,
Baldershøj 24,Ishøj,København-2635,
Telephone No.+4570605065
Area
Københavnsområde
Description
2talRent udfører erhvervs rengøring af alle former for erhvervslokaler – lager, butik, restaurant m.m. og vi møder med det samme stabile mandskab hver gang.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon