socialrengøring
Hovedrengøring

Social Rengøring

Vi har bl.a. hjulpet disse virksomheder

socialrengøring
kontor rengøring
socialrengøring
Hovedrengøring

Socialrengøring med respekt for borgeren

Alle kan nå derud, hvor rengøringen af ens bolig bliver fuldstændig uoverskuelig. Er det sket for dig, for en du kender eller for en, du tager hånd om, så tøv ikke med at kontakte os – vi får hjemmet tilbage på rette kurs med socialrengøring udført af 2talRent.

Det kræver professionel empati at tage hånd om en rengøringsopgave hos særligt udsatte borgere, og det er nødvendigt med en pædagogisk og respektfuld tilgang til opgaven såvel som mennesket. Hos 2talRent har vi særligt uddannede medarbejdere, der tager sig af den sociale rengøring hos fysisk og psykisk skrøbelige borgere og som hjælper med at få rengøringen af hjemmet tilbage på rette kurs.

Vi udfører altid vores arbejde med empati og respekt for situationen. Det er et arbejdsområde, der betyder ekstra meget for os, og vi sætter en ære i at varetage socialrengøring for både kommuner og sociale boligselskaber.

Vi forstår, hvor vigtigt det er, at bo i et hjem, der er rent og nydeligt, og vi sætter pris på at hjælpe de mennesker, der selv har svært ved at holde deres hjem. Hos 2talRent sørger vi for en god og grundig rengøringsservice, mens vi møder borgeren i øjenhøjde – og alle vores medarbejdere er naturligvis bekendt med deres tavshedspligt.

Borgere med særlige behov

Det er mange forskellige opgaver, der hører under socialrengøring, men fælles for dem alle er, at de kræver mange års erfaring med at håndtere og kommunikere med borgerne – og det har vi.

Vi varetager alt indenfor socialrengøring, sanering og rydning, fx:

 • Rengøring hos borgere med mentale vanskeligheder
 • Rengøring hos borgere med fysiske vanskeligheder
 • Rengøring hos alkoholikere
 • Rengøring hos stofmisbrugere
 • Specialrengøring af forsømte boliger

I de fleste tilfælde vil det være en følsom situation for de implicerede, og vi har naturligvis stor forståelse for borgerens privatsfære. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, kommuner og borgerkonsulenter, og vores store fleksibilitet gør det muligt at påtage en opgave indenfor meget kort tid.

Socialrengøring – Tryghed for alle parter

Når det handler om social rengøring, er det vigtigt at forstå, at det er borgeren der er i centrum. Uanset behovet for hjælp er denne sjældent umyndiggjort, og derfor foregår oprydning og rengøring så vidt muligt altid i samarbejde med borgeren, så denne føler sig respekteret, hørt og forstået – og så der skabes tryghed for alle involverede.

Socialrengøring er et kompliceret terræn at navigere i, og hos 2talRent garanterer vi, at vores medarbejdere har de nødvendige pædagogiske værktøjer til at tage hånd om opgaven såvel som borgeren, og vi leverer altid et grundigt og fyldestgørende stykke arbejde.

Kontakt os gerne for et tilbud på socialrengøring

Vores empatiske og pædagogiske indgangsvinkel til arbejdet med social rengøring har givet os meget ros med på vejen, og vi vil gerne give dig samme gode oplevelse.

Har du spørgsmål – store eller små – så tøv ikke med at kontakte os. Har du brug for det, udarbejder vi hellere end gerne et gratis og uforpligtende tilbud på vores services, og vi går gerne i dialog, hvis du har behov for særlige kompetencer til en helt specifik rengøringsopgave.

Vi dækker hele området i og omkring Storkøbenhavn.

Summary
Social- og flytterengøring
Service Type
Social- og flytterengøring
Provider Name
2talRent ApS,
Værkstedsgården 8, 1,Albertslund,København-2620,
Telephone No.+4570605065
Area
Københavnsområde
Description
Hos os hjælper vi borgere med at få styr på rengøringen, og vores medarbejdere er uddannet og klædt på til at varetage opgaven med respekt for den enkelte

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon