social rengøring
rengøringsfirma

Trappevask

Vi har bl.a. hjulpet disse virksomheder

kontor rengøring
klinik rengøring
socialrengøring
Erhvervsrengøring
socialrengøring
Hovedrengøring

Professionel trappevask og ejendomsservice

Ejendomsservice og trappevask er services, der kræver stor tillid til rengøringsselskabet. Din ejendom skal vedligeholdes, plejes og passes efter alle forskrifterne, så den fremstår ren og velholdt – hver dag, året rundt.

Med 2talRent som din partner får du helhedsorienteret og professionel ejendomsservice. Vores personale er udstyret med alle de nødvendige uddannelser og værktøjer til at vedligeholde både den indvendige og den udvendige del af din ejendom.

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde og bo i rene og velplejede omgivelser. Vi sætter en stor ære i at sørge for både trappevask, vinduespolering, vedligeholdelse af udendørsarealer samt saltning og sneafrydning. Du får en fast kontaktperson hos 2talRent, så du hurtigt og let kan få fat i os, hvis der opstår misforståelser eller du ønsker at ændre i rengøringsplanen. Det vil være det samme rengøringshold, der kommer hver gang.

Trappevask i København og omegn

Rene trapper og opgange giver lejere og beboere det bedste indtryk, når de hver dag skal op og ned ad trapperne, ligesom glæden ved gårde fri for skrald og skidt er stor. Som udlejer eller ejerforening er det opgaver, der er svære at håndtere selv, og derfor tilbyder vi professionel hjælp til blandt andet:

 • Trappevask
 • Rengøring af opgang
 • Vinduespolering af fællesvinduer
 • Individuel vinduespolering
 • Renholdning af udendørsarealer
 • Saltning og sneafrydning

Måske varetager I allerede nogle af opgaverne selv med stor succes, måske har I brug for hjælp til dem alle. I fællesskab sammensætter vi et tilbud, der passer præcis til jeres ønsker og behov. Vi udarbejder en detaljeret rengøringsplan, så du ved nøjagtigt, hvad du kan forvente.

Glade medarbejdere giver glade kunder

Når det kommer til rengøring, trappevask og ejendomsservice, mener vi, at det er vigtigt at tage hånd om medarbejdertrivslen; glade medarbejdere giver det bedste resultat. Vi tilbyder skarpe priser på vores services, men vi konkurrerer ikke udelukkende på prisen og dumper den ikke, så snart andre arbejder billigere end os. Det er ganske enkelt ikke muligt, hvis både ledelse og medarbejdere skal trives og ikke mindst hvis kunderne skal have en fyldestgørende service.

Vi konkurrerer i stedet på kvalitet, stabilitet og faste glade medarbejdere på de enkelte ejendomme, så vi altid kan levere de aftalte ydelser til aftalt tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tilbud på trappevask og ejendomsservice

Har du brug for professionelle hænder til at varetage servicen på din ejendom, så kontakt os endelig. Vi sammensætter gerne et gratis og uforpligtende tilbud, der tager højde for lige præcis dine ønsker.

2talRent har mere end 15 års erfaring indenfor rengøringsbranchen. Vi håndterer ejendomsservice og trappevask i hele Storkøbenhavn og omegn. Vælg 2talRent, så din ejendom altid tager sig ud fra sin bedste side.

Summary
Trappevask og Ejendomsservice
Service Type
Trappevask og Ejendomsservice
Provider Name
2talRent ApS,
Værkstedsgården 8, 1.,Albertslund,København-2625,
Telephone No.+4570605065
Area
Københavnsområde
Description
Hos 2talRent leverer vi en grundig og stabil trappevask i København, og hvis du har behov for det, varetager vi også den generelle ejendomsservice.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon