klinik rengøring

Klinik rengøring

Vi har bl.a. hjulpet disse virksomheder

kontor rengøring
klinik rengøring
socialrengøring
Erhvervsrengøring
socialrengøring
Hovedrengøring

Professionel klinik rengøring

Hos praktiserende læger og på speciallægeklinikker, kirurgiske klinikker og tandlægeklinikker er det særligt vigtigt med en høj hygiejnestandard og klinik rengøring. Der skal rengøres efter strikse forskrifter – hver dag, hele året.

Hos 2talRent klarer vi rengøringen af din klinik, så infektioner og smittefare kan undgås. Vi sørger for, at dine patienter altid møder en ren og indbydende klinik. I samarbejde med dig eller andre på klinikken aftaler vi, hvilke områder der skal have ekstra opmærksomhed med desinficerende midler og afspritning.

Vores personale er uddannet til at varetage klinikrengøring, og vi følger naturligvis NIR retningslinjerne, når det er nødvendigt. Det er din sikkerhed for en korrekt og omhyggelig rengøring, hvor vi tager højde for alt fra bakterielommer og gribeflader til rækkefølgen af områder og lokaler, der skal rengøres.

Rengøring af din klinik

Der findes mange forskellige former for klinikker, men fælles for dem alle er, at det er nødvendigt med en grundig rengøring, så patienterne hver dag møder en ren og bakteriefri klinik.

Vi håndterer klinik rengøring på alle former for klinikker, fx:

 • Rengøring af lægeklinik
 • Rengøring af kirurgisk klinik
 • Rengøring af tandlægeklinik
 • Rengøring hos fysioterapeut
 • Rengøring hos kiropraktor

Vi servicerer både private og offentlige klinikker, og det er dig, der bestemmer omfanget af vores arbejde – vi rykker ud hver dag, hele året, hvis du ønsker det.

Fast mandskab hver gang

Hos 2talRent værner vi om vores medarbejdere. Vi sætter en ære i grundig og fyldestgørende oplæring. Det betyder, at du vil møde det samme faste mandskab, hver gang vi gør rent i din klinik. Det er ikke bare ensbetydende med tryghed og kontinuerlighed – det er også altafgørende for kvaliteten.

Samtidig får du tilknyttet en fast kontaktperson, der gennemgår dine krav og behov for rengøring, inden vi påbegynder arbejdet i din klinik. Vi holder os naturligvis ajour med de bedste produkter

på markedet, men har du særlige ønsker til rengøringsmidler eller lignende, vil vi altid gøre vores bedste for at imødekomme dem.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel klinikrengøring, er du mere end velkommen til at ringe og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere. Dialog er udgangspunktet for ethvert godt samarbejde. Vi er altid klar til en samtale om dine ønsker – og det er naturligvis både gratis og uforpligtende at kontakte os.

Vi varetager rengøring af klinikker i og omkring hele Storkøbenhavn for både private og offentlige institutioner. Vi vil meget gerne give dig samme gode service, som vi allerede giver til en lang række kunder.

Summary
Rengøring af klinik
Service Type
Rengøring af klinik
Provider Name
2talRent ApS,
Værkstedsgården 8, 1,København,Albertslund-2620,
Telephone No.+4570605065
Area
Københavnsområde
Description
Vi sørger for en høj rengørings- og hygiejnestandard på alle former for klinikker, så du kan byde dine patienter velkommen i en ren og indbydende klinik.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon