Vinduespolering
kontor rengøring

Vinduespolering

Vi har bl.a. hjulpet disse virksomheder

kontor rengøring, Vinduespolering
klinik rengøring, trappevask
socialrengøring
Erhvervsrengøring, Vinduespolering
socialrengøring
Hovedrengøring

Trænger vinduerne til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte 2talRent. Hos os er vi eksperter i vinduespolering med mere end 10 års erfaring.

Vores medarbejdere hos 2talRent kan sørge for, at dine vinduer skinner som aldrig før. Vi går meget op i, at have det helt rigtige udstyr. På denne måde sørger vi for, at kunne være effektive, når det drejer sig om at levere rene og pletfri ruder, samt det giver os muligheden for, at kunne håndtere alle typer vinduer og i alle slags højder. Alle tidsaftaler bliver overholdt hver gang og vi går ikke før alt lever op til forventningerne.

Vi sviner ikke når vi arbejder, og sørger for ikke at efterlade sæberester og vandpytter, når vi har gjort rent. Hos os går vi meget op i, ikke at lægge andre spor efter vores rengøring ud over skinnende og ny polerede ruder. Derudover kan vi garantere dig at du har en fast kontaktperson hos os, som altid er klar til at imødekomme dine behov og løbende kan tilpasse rengøringen, hvis der opstår nye ønsker.

Hos 2talRents er vi også stolte af vores bæredygtige praksis. Vi arbejder løbende på at reducere vores miljøpåvirkning ved at bruge miljøvenlige produkter og metoder.

Vores mission er at levere en service, der ikke kun opfylder, men overgår vores kunders forventninger, ved at fokusere på kvalitet, effektivitet og miljøvenlighed.

Er du interesseret i at få de pæneste vinduer? Så er vi klar til at levere med det samme. Ring til 2talRent og hør nærmere om din næste vinduespolering. Vi kan tilbyde dig et uforpligtende tilbud, som imødekommer alle dine ønsker. Her på siden kan du læse mere om vores andre ydelser og om hvad vi står for som virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se alle vores kontakt-oplysninger.

Summary
Vinduespolering
Service Type
Vinduespolering
Provider Name
2talRent ApS,
Baldershøj 24,Ishøj,København-2635,
Telephone No.+4570605065
Area
København
Description
Hos 2talrent er vi eksperter i vinduespolering. Trænger vinduerne til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte 2talRent.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon