kontor rengøring
kontor rengøring

Kontor rengøring

Vi har bl.a. hjulpet disse virksomheder

kontor rengøring, Vinduespolering
klinik rengøring, trappevask
socialrengøring
Erhvervsrengøring, Vinduespolering
socialrengøring
Hovedrengøring

Kontor rengøring i København og omegn

Kontor rengøring påvirker indeklimaet på jeres kontor. Det generelle indeklima påvirkes i høj grad af kvaliteten af den rengøring, der udføres. Dette gælder især på kontorer, hvor flere mennesker deles om kvadratmeterne. Vi fjerner bakterierne med miljøvenlige produkter, og vi sørger for at jeres kontor er rent og indbydende hver dag.

Ringe kontor rengøring kan føre til et indeklima, der er så dårligt, at det medfører flere sygedage hos medarbejderne og mindre trivsel i hverdagen – og i sidste ende færre penge på bundlinjen. Hos 2talRent har vi mange års erfaring med rengøring af kontorer. Derfor ved vi præcis, hvor der skal sættes ind for at skabe et rent og bakteriefrit arbejdsmiljø.

Sammen med dig gennemgår vi de aktuelle områder, der skal rengøres. Derefter lægger vi en plan for de opgaver, der skal udføres dagligt, ugentligt og månedligt. Herefter udvælger vi en fast stab af de dygtigste medarbejdere til kontorrengøring,  så du møder de samme mennesker hver gang. Dette styrker både tilliden, trygheden og kvaliteten af arbejdet.

Ansvar for miljøet og vores medmennesker

Når man gør rent, er det ikke helt ligegyldigt, hvilke produkter der anvendes. Dårlige rengøringsmidler kan medføre, at bakterierne ikke fjernes, ligesom de kan efterlade rester af kemi i rummet – ingen af delene er godt for hverken miljøet eller dine medarbejdere.

Vi sætter høje krav til vores produkter, der skal være:

 • svanemærket hvis muligt
 • indeholde så få kemikalier som muligt.
 • ikke kræve brug af varmt vand hvis muligt.
 • så pH-neutrale som muligt
 • produceret på forsvarlig vis
 • uden organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer

Vi holder os kontinuerligt opdateret på nye produkter på markedet og vi arbejder løbende på at forbedre vores arbejdsgange, så de hele tiden er optimeret i forhold til miljøet, vores medarbejdere og rengøringen af dit kontor.

Stort eller småt – alle er velkommen

Hos 2talRent har vi specialiseret os i kontor rengøring. Uanset hvor stort eller lille dit kontormiljø er, kan vi hjælpe dig. Vi finder en løsning, der dækker dit behov, og arbejder effektivt og punktligt, så du og dine medarbejdere ikke generes af rengøringen.

Vi udarbejder altid en plan for rengøringen, og vi følger løbende op på vores aftale, så vi sikrer os, at vi til stadighed opfylder dine behov og ønsker. Du får tilknyttet en fast kontaktperson hos 2talRent, så du altid ved, hvem du skal ringe til, hvis der opstår misforståelser eller du får behov for at ændre i rengøringsplanen – og vi reagerer naturligvis effektivt og professionelt på begge dele.

Kontor rengøring – kontakt os for tilbud

Vi har mange års erfaring med alle former for kontor rengøring, og vi varetager opgaver hos både private virksomheder og offentlige institutioner. Vi kører ud til kunder i området i og omkring Storkøbenhavn, og vi udarbejder gerne en gratis og uforpligtende rengøringsplan til dig sammen med et tilbud på rengøring af dit kontor.

Summary
Rengøring af kontor
Service Type
Rengøring af kontor
Provider Name
2talRent ApS,
Baldershøj 24,Ishøj,København-2635,
Telephone No.70605065
Area
Københavnsområde
Description
2talRent leverer professionel & stabil kontor rengøring i København-området. Vi bruger miljøvenlige produkter til at rengøring af dit kontor.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon