Hovedrengøring

Vi har bl.a. hjulpet disse virksomheder

Denne ydelse forbeholder sig ikke til en bestemt type bolig, et bestemt type rum eller lignende. Hvis du bestiller os til at foretage en hovedrengøring, så bliver alt gjort helt rent. Alle hjørner, kroge, karme og paneler bliver rengjort og intet skidt og støv bliver efterladt.

Vores personale ved lige hvad de skal kigge efter, når de kommer ud på job. Vores personale hos 2talRent kan løse netop de opgaver du ønsker, hvad end det er din ovn, dine gardiner eller dine tæpper du ønsker at få rengjort eller renset.

Vores kompetente medarbejdere står klar til at klare jobbet for dig og har alt det nødvendige udstyr til, at klare alle de opgaver der bliver stillet.

At få en hovedrengøring på arbejdspladsen eller i sit hjem betyder utrolig meget. Det er nemlig rigtig sundt for kroppen og for sjælen, at få alt omkring sig gjort fuldstændig rent. Dog kan det er svært at klare og finde tid til sådan en hovedrengøring selv. Derfor kan du med fordel overlade det til eksperterne. Ring til os her hos 2talRent og hør hvad vi kan gøre for dig. Vi kan sammen skræddersy et uforpligtende tilbud som du kan overveje.

Vi tilbyder dig nogle professionelle folk der elsker deres job. De står klar til at sørge for hovedrengøringen på din arbejdsplads eller i dit hjem og bidrager med deres gode rengøring til et behageligt indeklima.

Summary
Hovedrengøring
Service Type
Hovedrengøring
Provider Name
2talrent ApS,
Værkstedsgården 8, 1,Alberslund,København-2620,
Telephone No.+4570605065
Area
Københavnsområde
Description
Alle hjørner, kroge, karme og paneler bliver rengjort i hovedrengøring og intet skidt og støv bliver efterladt - Det betyder rengøring til mindste detalje.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon