butiksrengøring

Butiksrengøring

Effektiv og troværdig butiksrengøring

2talRent er et professionelt rengøringsfirma, der har 15 års erfaring. Vi tilbyder grundig butiksrengøring til alle slags butikker, store som små. Vi har et hold af kompetente medarbejdere som arbejder effektivt og omhyggeligt. Vores største formål med vores rengøringsservicer er at efterlade vores kunder med høj tilfredshed.

Butiksrengøring med kunden i fokus

Noget af det første en kunde bemærker, når de kommer ind i en butik, er hvordan det ser ud rent visuelt. De lægger mærke til om der er pænt og rent, eller om der er rodet og snavset. Førstehåndsindtrykket er vigtigt, hvis du gerne vil have at kunderne handler hos dig og kommer igen. En indbydende butik er med til at forøge antallet af potentielle kunder, der besøger din butik. Hvis der er meget støvet eller beskidt, så er chancen for, at de besøgende bliver til kunder ret lille.

Det er derfor vigtigt at gøre regelmæssigt rent og sørge for, at der er orden i butikken. Vi forstår godt, hvis det kan være svært at skulle vedligeholde og styre en butik, og så også sørge for, at der gøres rent tit. Det er her vi hos 2talRent kan hjælpe og løfte ansvaret fra dine skulder. Vi sørger for, at der er skinnende rent efter vi har været der.

Fokus på medarbejdere

Renligheden af din butik er ikke kun afgørende for kunder – det er nemlig ligeså vigtigt for dine medarbejdere, at der er god hygiejne. Det er hverken tiltalende for dine kunder eller medarbejdere, hvis der er snavset og beskidt. Især for medarbejderne er det nødvendigt med et sundt indeklima.

Fokus på miljøet

Hos 2talRent går vi op i at anvende miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler. Vi vælger vores rengøringsprodukter efter disse kriterier:

 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.

Du kan derfor med god samvittighed vælge os som din samarbejdspartner. Vores miljøvenlige og skånsomme rengøringsprodukter er ikke kun godt for miljøet, men også for jeres medarbejdere og kunder. Der er ingen stærke kemikalier som kan udløse en allergisk reaktion eller irritere lugtesansen.

Vælg 2talRent til at udføre din butiksrengøring

2talRent er kendt for at være en troværdig og fremragende samarbejdspartner, hvilket kan afspejles på de samarbejder vi har og har haft. Vi har bl.a. udført rengøring for forskellige kommuner, så som Greve, Køge og Brøndby. Hvis du vil vide mere om vores butiksrengøring, hvad det indebærer, pris og andre diverse spørgsmål, så tag kontakt til os. Du kan kontakte os over e-mail, telefon eller på vores kontaktformular.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon