dødsbo rydning

Dødsbo rydning

Dødsbo rydning og rengøring

Vil du vide mere om vores dødsbo rydning og rengøring? Så læs endelig med!

Når man mister et familiemedlem, partner eller nær ven, så går man oftest igennem en rigtig svær tid, hvor der er meget man skal forholde sig til. Udover at skulle bearbejde alle de følelser der opstår når en person tæt på dig går bort, så skal man også typisk afholde en begravelse og rydde den afdødes bolig. Det kan virke meget overvældende at skulle foretage sig disse opgaver, derfor har man som regel behov for en hjælpende hånd.

Hos 2talRent kan vi hjælpe med rydning og rengøring af et dødsbo. Vi er et professionelt rengøringsfirma der har mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder dødsbo rydning og rengøring i Københavnsområdet og resten af Sjælland. Vores rengøringsservice af dødsboer inkluderer hovedrengøring og slutrengøring.

Empati for de efterladte

Rydning og rengøring af dødsbo kan være ekstrem svær og tidskrævende. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os, så klarer vi det hele. Vi behandler den afdøde persons bolig med stor respekt og diskretion. Vi ved hvor skrøbelig og sårbart det kan være for de pårørende. Desuden passer vi ekstra på med den afdødes genstande og ting, da vi ved hvor stor en sentimental værdi der er forbundet med disse.

Kompetent rydning og rengøring af dødsbo

Hos 2talRent har vi et team af kompetente medarbejdere som er bekendt med hvordan man rydder og rengør et dødsbo. Afhængigt af hvor stor boligen er, så kan rydning og rengøring tage op til 6 timer. Den måde vores service foregår på, er at vi først foretager en vurdering af boligen. Derefter giver vi en pris på hvor meget det vil koste, alt efter om der ønskes en hovedrengøring eller slutrengøring. Vi giver også et estimat på hvor lang tid det vil tage at være færdige med opgaven. Hvis der er særlige instruktioner eller noget vi skal være opmærksomme på, så giv os endelig besked inden vi starter på opgaven.

Hvis du ønsker 2talRent skal tage sig af din afdødes dødsbo rydning og rengøring, så kontakt os. Det kan også være at du har nogle spørgsmål angående servicen, som du kunne tænke dig at få svar på. Kontakt os endelig gerne hvad end forespørgslen drejer sig om. Du kan kontakte os via e-mail, telefon eller vores kontaktformular.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon