industrirengøring

Industrirengøring

Professionel og fleksibel industrirengøring

Vores rengøringsservice ‘industrirengøring’ dækker ind over rengøring af alt det som har med industri at gøre. Hos 2talRent er vi udstyret med de rette kompetencer til at kunne varetage os opgaven af industrirengøring. Vi er et erfarent og professionelt rengøringsfirma med mere end 15 års erfaring i rengøringsbranchen. Vores ekspertise spænder bredt og vi tilbyder adskillige rengøringsservicer til vores kunder. Vi opererer primært i Københavnsområdet, men kører sagtens ud til andre byer på Sjælland.

Industri rengøring er mere omfattende end andre områder som fx virksomhedsrengøring eller skolerengøring. Det kræver derfor også den rette ekspertise til at påtage sig rengøringsopgaver på industripladser. I industri branchen bruger man maskiner som udløser en masse CO2. Det kan derfor være kompliceret at indføre arbejdsprocesser som er mere bæredygtige og miljøvenlige. Med vores rengøringsfirma slipper I for at bekymre jer om endnu en proces som ikke er miljøvenlig. Vores rengøringsprocesser er nemlig miljøvenlige.

Miljøvenlig industri rengøring

2talRent bruger miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler i deres rengøring, hvilket gør at du som kunde kan have god samvittighed over at vælge os som din samarbejdspartner. Nogle af de udvælgelseskriterier vi har for hvilke rengøringsartikler vi vælger at anvende er:

 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.

Er du interesseret i at indgå et samarbejde med 2talRent? Hvis du gerne vil vide mere om vores rengøringsservice ‘industrirengøring’ så kontakt os endelig! Du får en uforpligtende samtale, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål du nu har. Vi giver dig også et gratis tilbud med rengøringsservicen, så kontakt os allerede i dag for at høre mere. Du kan kontakte os over telefonen, e-mail eller på vores kontaktformular.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon