specialrengøring

Specialrengøring

Professionel special rengøring fra 2talRent

2talRent tilbyder specialrengøring som en af vores mange rengøringsservicer. Special rengøring er oftest rengøringen af områder, som ikke dækkes af den traditionelle rengøring. Hos 2talRent kan vi hjælpe med rengøring efter selvmord, dødsfald eller forsømte boliger. Vi fjerner al slags skrald, madaffald, blod, ekskrementer, sprøjter, osv.

2talRent er et professionelt og troværdigt rengøringsfirma, der har mere end 15 års erfaring i branchen. Vi har bl.a. haft samarbejder med diverse kommuner i Region Hovedstaden, herunder Greve, Brøndby og Køge. Vores rengøringsteam består af kompetente og grundige medarbejdere, som har styr på det de laver. Når vores team gør rent hos vores kunder, så er det med 100% dedikation for, at der skal være skinnende rent og kunderne skal være fuld tilfredse.

Miljøvenlig specialrengøring

Ved at vælge os som dit foretrukne rengøringsfirma til at udføre specialrengøring, får du ikke kun en fantastisk rengøringsservice, men også en rengøringsservice, som har været mindre skadelig for miljøet. Hos 2talRent benytter vi nemlig skånsomme rengøringsmidler, der er miljøvenlige. Nogle af de kriterier vi udvælger vores rengøringsprodukter efter er bl.a. disse:

 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.

Ved at anvende miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler sørger vi også for, at vores kunder undgår allergiske reaktioner fra rengøringsprodukter, der indeholder stærke kemikalier.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores special-rengøring og hvad det helt konkret indbefatter, så kontakt os endelig. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, hvor du kan vide helt præcist om vi kan varetage din opgave, hvor meget tid det vil tage og koste. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om vores rengøringsservice. Vi kan kontaktes over telefonen, e-mail eller på vores kontaktformular.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon