virksomhedsrengøring

Virksomhedsrengøring

Professionel virksomhedsrengøring

Få en skræddersyet rengøringsløsning og fleksibel aftale med 2talRents serviceydelse af virksomhedsrengøring. 2talRent er et professionelt rengøringsfirma, der operere primært i Københavnsområdet, men også resten af Sjælland. Vi har mere end 15 års erfaring og et team af kompetente og grundige medarbejdere. Med os som dit foretrukne rengøringspartner får du rengøring af høj kvalitet med skånsomme og miljøvenlige rengøringsmidler.

En ren arbejdsplads er vigtigt for medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø. Det kan nemlig påvirke medarbejdernes velvære og produktivitet, hvis der er urent og beskidt. Derudover, så kan det også have en betydning for potentielle kunder og samarbejdspartner, hvis de ser, at kontoret er snavset. Det kan give et dårligt indtryk, hvilket kan påvirke samarbejdsaftalen negativt.

Så skån din virksomhed, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere for et dårligt omdømme. Lad 2talRent varetage opgaven at gøre jeres arbejdsplads så rent, at det imponerer alle.

Miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler til rengøring af din virksomhed

2talRent forstår hvor vigtigt det er for virksomheder at have bæredygtige og miljøvenlige arbejdsprocesser. Det er lige så vigtigt for os, og derfor kan du med god samvittighed vælge 2talRent til at udføre rengøring for din virksomhed. Vi anvender nemlig skånsomme og miljøbevidste rengøringsmidler. Her er nogle af de kriterier vi vælger vores rengøringsprodukter efter:

 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.

Slip for lugten af stærke kemikalier ved at vælge 2talRent!

Vælg 2talRent for virksomhedsrengøring

Hvis du stadig er i tvivl om du skal vælge 2talRent til at udføre din virksomhedsrengøring, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Her kan du få svar på alle de spørgsmål du sidder med. Du kan kontakte os over telefonen, e-mail eller på vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig/jer!

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon