social rengøring albertslund

Social rengøring Albertslund

Søger du efter social rengøring i Albertslund kommune? Så læs med!

Social rengøring af negligerede boliger i Albertslund Kommune

2talRent tilbyder social rengøring i Albertslund Kommune. Selvom der måske ikke er mange der kender til rengøringsservicen social rengøring, så er der stadig en stor efterspørgsel. Du kender måske til servicen, eller ved de overordnede detaljer om hvad rengøringsservicen indebærer. For at klargøre begrebet, så omfatter social rengøring en grundig rengøring af forsømte og negligerede boliger. En forsømt eller negligeret bolig, er når rengøring af hjemmet har været undladt i en længere periode. Det skyldtes typisk en manglende overskud til at kunne varetage rengøringsopgaven. Der kan være flere årsager til hvorfor man ikke kan overskue rengøringen, fx erfarer vi, at det kan være borgere med mentale lidelser eller fysiske udfordringer.

Hjælp med rengøring

Det er derfor, at vi hos 2talRent mere end gerne vil hjælpe til med din bolig. Vi sørger for, at dit hjem ser helt rent og ryddet ud. Du behøver ikke at være bekymret om, hvad vi vil tænke om din boligsituation. Vi har stor forståelse for at der kan være omstændigheder der kan gøre regelmæssig rengøring svært. Desuden har vi arbejdet med social rengøring i mange år, så vi har set en del forsømte boliger, derfor skal du ikke være forlegen over at spørge om hjælp. Vi ved hvor stressende det kan være med et rodet og snavset hjem, så lad os løfte byrden fra dine skuldre!

Hos 2talRent har vi et dygtigt og professionelt rengøringsteam, som elsker at give kunden en positiv rengøringsoplevelse. Vores medarbejdere er ambitiøse, grundige og respektfulde. De er indforstået med situationens skrøbelighed og behandler derfor dig og dit hjem med alleryderste respekt, diskretion og empati.

Vi vægter hos 2talRent vores kunders tilfredshed som det allervigtigste. Det betyder at vi ikke går før vi ved at du er tilfreds med vores arbejde. Netop af denne grund, har vi fortsat tilbagevendende kunder og fortsættende samarbejdsaftaler. Gør ligesom vores samarbejdspartnere og trofaste kunder – vælg 2talRent.

Få et samarbejde om social rengøring fra 2talRent

Med social rengøring fra 2talRent bliver du positivt overrasket over hvor rent dit hjem kan se ud efterfølgende og hvor hurtigt det egentlig går. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores service så skriv en besked til os enten via besked på kontaktformularen eller ved at sende en e-mail til vores virksomhedsmail. Hvis du til gengæld gerne vil indgå et samarbejde med det samme, så kan du gøre brug af kontaktformularen nedeunder og så ringer vi dig op. Ellers kan du også selv give os et kald på +45 70 60 50 65. Samtalen med os er helt uforpligtende og vi giver dig også et gratis tilbud på din boligsituation.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon