Social rengøring Allerød

Social rengøring Allerød

Social rengøring i Allerød Kommune fra 2talRent

Grundig og professionel social rengøring

Søger du efter et professionelt rengøringsfirma, der kan udføre en grundig social rengøring i Allerød Kommune? I så fald, har du fundet din trofaste partner indenfor rengøring! Hos 2talRent er vi mere end bare et rengøringsfirma. Vi er nemlig et rengøringsfirma med et formål. Vores formål er at forbedre livskvaliteten for vores kunder og skabe en positiv indvirkning på deres liv. Vi sætter stor vægt på kundetilfredshed, hvilket betyder, at vi ikke går, før du er tilfreds med vores arbejde! Med mere end 15 års erfaring i rengøringsbranchen, kan vi garantere en enestående rengøringsservice. Vi har et hold af kompetente rengøringsassistenter, der er grundige og omhyggelige i deres arbejde. Med 2talRent som din rengøringspartner kommer du tilbage til et rent og friskduftende hjem!

2talRents rengøringsservice ‘social rengøring’ indebærer en omfattende rengøring og oprydning af negligerede og forsømte boliger. Rengøringsservicen inkluderer også bortskaffelse af affald. En social rengøring kræver meget mere arbejde end en almindelig hovedrengøring. Udover at rengøre snavs og støv, så fjerner man madrester, blod, ekskrementer og mere.

Social rengøring er en svær opgave at varetage, hvis ikke man har haft erfaring med forsømte og negligerede boliger. Det kræver nemlig nogle bestemte kompetencer og indsigt i hvordan man skal håndtere sådan en rengøringssag. Der kan nemlig være en masse følelser indblandet fra kundens side, hvilket betyder, at man skal være diskret og varsom med situationen. Ydermere er det vigtigt at behandle kunden med absolut respekt og forståelse for deres situation. Vi har hos 2talRent fået en masse erfaring med social rengøring i vores samarbejder med forskellige kommuner. Blandt de kommuner vi har hjulpet er Greve Kommune, Brøndby Kommune, Køge Kommune og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Partnerskab med 2talRent om social rengøring i Allerød Kommune

Vil I gerne indgå et samarbejde med 2talRent? Vi er klar til enhver opgave, så tag endelig kontakt til os for en uforpligtende samtale. Til samtalen gennemgår vi alle detaljerne af social rengøring til den enkelte bolig, og vi giver så derefter en pris på hvad servicen vil koste i dit tilfælde. Vi kan kontaktes på flere måder: Enten telefonisk på +45 70 60 50 65, på vores e-mail info@2talrent.dk eller på vores kontaktformular. I er også velkommen til at sende os en besked på vores kontaktformular, hvis det bare omhandler et par spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra jer!

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon