social rengøring Amager

Social rengøring Amager

2talRent tilbyder social rengøring på Amager

Rengøring med et formål

2talRent er et pålideligt rengøringsfirma med mere end 15 års rengøringserfaring. Vi tilbyder mange forskellige rengøringsservicer herunder kontorrengøring, trappevask, vinduespolering, osv. Til hverdag opholder vi os i Albertslund, men vi kører ud til adskillige steder på Sjælland, herunder Amager. Vi har udført rengøring for flere virksomheder, organisationer og offentlige institutter. Blandt nogle af vores samarbejdspartnere har vi Køge Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune og det velkendte underholdningsfirma Live Nation Entertainment. Vores passion og dedikation for vores arbejde kommer af, at vi har sat os et formål. Det formål, er at skabe en positiv indvirkning på vores klienter, og løfte rengøringsansvaret fra deres skuldre. Vi vil gerne bidrage til et renere og sundere indeklimamiljø samt give vores kunder et smil på læben. Kundetilfredshed er virkelig vigtigt for os, så vi forsikrer os, at vores klienter er glade for arbejdet inden vi forlader stedet.

Social rengøring for borgere på Amager

2talRent har flere rengøringsservicer og blandt dem er social rengøring. Social rengøring er en ekstensiv rengøringshjælp, som er målrettet til boliger, der er blevet forsømt og negligeret. Dette ses i form af manglende rengøring, hvor så at støv, snavs og skrald har samlet sig i et større omfang. Vores social rengøring inkluderer både rengøring og oprydning af hele hjemmet. Vi fjerner alt støv, pletter, snavs, madrester, skrald, blod, osv.

Eftersom, at vi har mange års erfaring med social rengøring, så ved vi lige præcis hvad der skal til for at udføre opgaven. Vi ved at det kræver bestemte kompetencer, så som at kunne rengøre på den korrekte måde, hvis der eksempelvis er skimmelsvamp eller skadedyr. Derudover kræver det en bred viden om social rengøring. Med social rengøring, skal man også kunne udvise borgerne forståelse, respekt og diskretion, da situationen for dem kan være pinlig og grænseoverskridende. Det er derfor vigtigt at vælge et professionelt rengøringsfirma med erfaring og ekspertise i social rengøring.

2talRent har udført social rengøring for både kommuner og privatpersoner. Vi har et team af professionelle og erfarne rengøringsassistenter. Vores kompetente medarbejdere er mødestabile, ansvarlige og grundige. De har arbejdet med social rengøring i mange år, så de ved hvordan de skal håndtere denne slags situationer. Desuden har de alle sammen tavshedspligt, så de kan på ingen måde udtale sig til andre om situationen.

2talRent er din trofaste samarbejdspartner indenfor social rengøring på Amager

Er du stadig i tvivl om hvorvidt du skal vælge os til at udføre din/jeres social rengøring på Amager? Så kontakt os for en samtale, hvor du kan få besvaret dine spørgsmål og forhøre dig om priser. En samtale er helt gratis og uforpligtende, så der er ingen grund til ikke at kontakte os. Ring til os på +45 70 60 50 65. Vi kan også kontaktes over e-mail eller på besked her. Kontakt os allerede i dag, så vi kan aftale planen for din/jeres social rengøring.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon