social rengøring avedøre

Social rengøring Avedøre

Social rengøring

2talRent er et professionelt rengøringsfirma, som tilbyder rengøringsservicen social rengøring i Avedøre. Vi har været i rengøringsbranchen i mere end 15 år, så vi har stor erfaring med rengøring af forskellige former. Vi tilbyder forskellige rengøringsserviceydelser herunder social rengøring. Vi har bl.a. hjulpet borgere i adskillige kommuner med social rengøring. Social rengøring udføres, når der er behov for grundig rengøring af forsømte boliger.

For mange udsatte borgere er det svært at spørge efter en hjælpende hånd, da de er pinlige over deres situation. Hos 2talRent mener vi, at der er ingen grund til at være pinlig. Vi er velforstået med hvilke omstændigheder, der kan være gældende for udsatte borgere. En forsømt bolig kan være resultatet af længerevarende sygdom, misbrug, dødsfald eller andre udfordringer. Under alle omstændigheder møder vi og behandler borgeren med respekt og diskretion.

Social rengøring er et rengøringsarbejde, som kræver en grundig og effektiv rengøring. Hos 2talRent har vi et team af professionelle og erfarne rengøringsmedarbejdere, der er omhyggelige og ekstremt dygtige til deres arbejde. Udover at være kvalificeret, så er de alle sammen super venlige og respektfulde.

Social ansvarlig rengøring

Grundig rengøring kræver gode rengøringsprodukter. Hos 2talRent værner vi både om vores kunder og omverdenen. Vi tager vores samfundsansvar alvorligt, hvilket er grunden til, at vi har valgt at bruge miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler. Nogle af de forholdsregler vi tager i forhold til valg af rengøringsprodukter er:

 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.

Indgå et samarbejde med os om social rengøring i Avedøre

Kunne du tænke dig at høre mere om 2talRent og vores serviceydelse social rengøring? Så kontakt os allerede i dag, for at få en gratis og uforpligtende samtale. Vi kan kontaktes over telefonen, e-mail eller på vores kontaktformular.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon