social rengøring dragør

Social rengøring Dragør

Læs med for at lære mere om 2talRents rengøringsservice social rengøring i Dragør Kommune.

Social rengøring for dem som har brug for ekstra hænder

Social rengøring er en rengøringsservice for borgere, der har forsømt deres bolig i en længere periode. En social rengøring adskiller sig fra en almindelig rengøring, da den er mere omfattende og skal udføres med hensyn og diskretion for borgeren. Et rengøringsfirma som udfører social rengøring, skal have flere års erfaring og være trænet til at håndtere situationen på bedste vis. Med social rengøring skal man være indforstået med at det for borgerne kan være en smule skamfuldt. Det er derfor yderst vigtigt at man sørger for at møde borgeren med respekt og forståelse.

Hos 2talRent har vi mere end 15 års erfaring i rengøringsbranchen. Vi har desuden mange års erfaring med social rengøring og har indgået aftaler med flere kommuner. Vores rengøringsteam er allesammen super dygtige og grundige til deres arbejde. De har også de rette kompetencer og erfaring til at udføre social rengøring. Lige så vel er de klar over situationens skrøbelighed og sørger for at behandle borgeren med empati.

2talRents social rengøring foregår således at vi klarer al oprydning og rengøring af din bolig. Vi tager os af bortskaffelse af skrald, snavs, pletter, madrester, blod, ekskrementer og meget mere. Priserne på social rengøring fra 2talRent er afhængig af din boligs størrelse og mængden af oprydning samt rengøring. Måden hvorpå vi kan vurdere din situation og give dig et konkret tilbud, er ved at tage kontakt til os.

Social rengøring i Dragør området

Vi tilbyder også vores rengøringsservice i Dragør Kommune og omegn. Vores mål er at give værdi til vores kunder i form af rengøring. En forsømt og rodet bolig kan give stress og uro, hvilket kan gøre at du ikke kan nyde at være inde for dit hjems 4 vægge. Vi vil gerne fjerne eller som det mindste mindske disse negative følelser. Forestil dig at komme hjem til et rent, pletfri bolig uden selv at skulle have løftet en finger. Med 2talRent behøver du ikke kun at forestille dig det – vi gør det nemlig til virkelighed.

Vent ikke med at kontakte os for en helt uforpligtende samtale om din skræddersyet social rengøring. Vi giver dig også et gratis tilbud med. Kontakt os allerede i dag for at høre om alle detaljerne. Du kan kontakte os telefonisk, over besked eller på mail.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon