Social rengøring Egedal

Social rengøring Egedal

Få professionel social rengøring i Egedal Kommune fra rengøringsfirmaet 2talRent

Hjælp til svær rengøring med social rengøring

2talRent tilbyder professionel rengøringshjælp til social rengøring af forsømte boliger i Egedal Kommune. Vi er et rengøringsfirma med 15+ års erfaring og adskillige samarbejdspartnere i bagagen. Vores samarbejdspartnere spænder fra kommuner til tandklinikker og andre private virksomheder. Vi har et hold af erfarne og kompetente rengøringsassistenter, som udfører et pragtfuldt rengøringsarbejde hver eneste gang. Med os som din foretrukne partner, vil du kunne se resultater der taler for dem selv: En pletfri og skinnende ren bolig!

Når det kommer til at vælge et rengøringsfirma der kan udføre social rengøring, så er det selvfølgelig vigtigt at vælge nogle, der har erfaring med rengøringsservicen. Udover erfaring, er det vigtigt med rengøringsmedarbejdere, der kan vise hensyn og respekt til klienterne. Det er det naturligvis i enhver situation, men især med social rengøring kræver det, at man kan udvise særlig betænksomhed og diskretion.

Social rengøring er en omfattende rengøring af boliger, hvis rengøring er blevet negligeret i længere periode. Dette resulterer i at der kan være ekstremt rodet og beskidt. Borgere som har forsømt rengøringen skammer sig typisk over situationen, hvilket kan gøre det svært for dem at bede om hjælp. Der er næsten altid specifikke årsager til hvorfor de ikke kunne varetage rengøringen, eksempelvis misbrug. Det er netop derfor, at man udviser omsorg og forsikrer dem at det er okay.

En uforpligtende samtale om social rengøring i Egedal Kommune

Vi er hos 2talRent altid åbne overfor at have en samtale om din/jeres specifikke situation. Til samtalen kan vi drøfte sagens detaljer og aftale prisen herefter. Det er en gratis og uforpligtende samtale, så der er ingen grund til ikke at kontakte os.

Kontakt os allerede i dag så vi kan få udarbejdet en plan for din social rengøring i Egedal Kommune med det samme. Du/I kan ringe til os på +45 70 60 50 65. Ellers kan du udfylde dine oplysninger på nedestående kontaktformular, så ringer vi til dig. Vi kan også kontaktes over besked eller på vores virksomhedsmail. Vi håber på at høre fra dig/jer!

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon