rengøring frederiksberg

Social rengøring Frederiksberg

Social rengøring til alle dem som har brug for en ekstra hånd

2talrent tilbyder social rengøring i Frederiksberg-området. Vi er hos 2talRent bekendte med social rengøring. Vores ekspertise på området kommer af mange års erfaring med social rengøring for udsatte borgere samt samarbejde med adskillige kommuner. Vi er et professionelt rengøringsfirma, der har været i branchen i mere end 15 år.

Social rengøring er typisk en omfattende oprydning og grundig rengøring af forsømte boliger. Der kan være mange grunde til hvorfor, at boliger bliver forsømt, så der er brug for social rengøring. Oftest skyldes det sygdom, misbrug eller dødsfald, som gør, at der ikke har været mulighed for den regelmæssige rengøring. Hvad end grunden er, så er vi hos 2talRent klar til at hjælpe dig med at få dit hjem tilbage til dets almindelige tilstand. Et rent hjem giver også en mere overskuelig hverdag og et roligt sind.

Hos 2talRent udfører vi en dybdegående hovedrengøring af boligen, hvor vi også tager os af bortskafning af skrald og oprydning. Vi har et team af erfarne og grundige rengøringsmedarbejdere, der er klar til at forvandle dit hjem.

Ved at vælge vores team kan du være sikker på at møde professionalisme, empati og respekt for den enkelte situation. Vi ved, at mange finder det skamfuldt at bede efter hjælp, især når rengøring er hobet op. Der er ifølge os intet at skamme sig over. Vores team er langt fra dømmende, og de har fuld forståelse for, at der kan være omstændigheder, som gør rengøring uoverskuelig.

Social rengøring i Frederiksberg

Hvis du søger efter et professionelt rengøringsfirma med flere års erfaring i Frederiksberg-området, som er bekendt med social rengøring, så er du på den rette side. Vi er hos 2talRent mere end kvalificeret til at varetage opgaven med social rengøring. Det eneste du skal gøre, er at give os et kald eller sende en besked, så vi sammen kan aftale detaljerne. Samtalen er helt gratis og uforpligtende, så selv hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via vores telefonnummer, e-mail adresse eller vores kontaktformular.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon