social rengøring Gladsaxe

Social rengøring Gladsaxe

Få rengøringshjælp til social rengøring i Gladsaxe Kommune af 2talRent

Rengøring af forsømte boliger i Gladsaxe: Social rengøring

Social rengøring er en rengøringsservice henvendt til personer, som har negligeret deres boliger i et stykke tid på grund af manglende overskud eller kapacitet. Den forsømte rengøring kan gå hen og blive et stort problem både i forhold til lugt, men også med skadedyr. Det er derfor vigtigt, at der er nogle professionelle, som træder til og hjælper.

Hos 2talRent er vi mere end parate til at hjælpe med rengøring af din bolig. Vi har en del erfaring med social rengøring, herunder flere partnerskaber med forskellige kommuner rundt omkring i Sjælland. 2talRent har eksisteret i rengøringsbranchen for mere end 15 år og vi har etableret et godt omdømme blandt vores kunder.

Vi går op i at yde den bedste service, hvilket afspejles i alle vores arbejdsprocesser. Vores hold af dygtige rengøringsassistenter er klar til at udføre enhver form for rengøring. De går op i, at kunden er tilfreds og er derfor ekstra omhyggelige med deres arbejde. Desuden har medarbejderne erfaring med social rengøring, så de ved hvordan der skal ageres i disse situationer.

Hvis du er forlegen over din boligsituation, så kan vi fortælle dig med det samme, at det er der ingen grund til at være. Vi har nemlig set en del forsømte boliger og vi har også forståelse for, at der kan være visse omstændigheder, som har gjort rengøring svært og uoverskuelig. Som nævnt, er der ingen grund til at være nervøs eller pinlig, vi behandler selvfølgelig altid vores kunder med respekt og empati.

En klimavenlig social rengøring

Kundetilfredshed og klimavenlighed er to vigtige fokuspunkter for 2talRent. Vi bruger derfor skånsomme og miljøvenlige rengøringsprodukter til vores rengøring. Nogle af de kriterier vi tager højde for, når vi skal købe rengøringsmidler er disse:

 • Rengøringsmidlerne skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard
 • De skal være svanemærket
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand
 • Ingen organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer
 • Rengøringsprodukterne skal være pH-neutrale

Grunden til at klimavenlighed og kundetilfredshed går hånd i hånd er fordi, at mange skånsomme rengøringsmidler er også klimavenlige, lige så vel som klimavenlige rengøringsprodukter oftest er skånsomme. Vi skåner både miljøet og vores kunder med de produkter vi anvender i vores rengøring.

Få en uforpligtende samtale på social rengøring i Gladsaxe Kommune

Hvis vores rengøringsservice lyder som noget for dig, så vent ikke med at kontakte os. Du får en helt uforpligtende samtale, hvor vi også giver dig et gratis tilbud på din konkrete situation. Kom i kontakt med os på tre forskellige måder: Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller besked på kontaktformular. Kontakt os allerede i dag, så vi kan komme i gang med social rengøringen af din bolig så hurtigt som muligt.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon