Social-rengøring Glostrup

Social-rengøring Glostrup

Få social-rengøring i Glostrup Kommune

Den bedste social-rengøring i Glostrup

Er du på kig efter den bedste udbyder af social rengøring? Så er du kommet til den rette side. Hos 2talRent tilbyder vi nemlig de bedste rengøringsserviceydelser, også social rengøring. Social rengøring kan være en svær opgave at varetage. Det kræver professionalisme, forståelse og respekt for både borgeren, men også generelt hele situationen. Vi er hos 2talRent bekendte med social rengøring og hvordan man skal håndtere udsatte borgere og negligerede boliger. Med 15+ års erfaring i rengøringsbranchen er vi eksperter hvad angår rengøring. Vi har også mange års erfaring med social rengøring og har endda samarbejdet med flere kommuner.

Vores 2talRent medarbejderteam er mødestabile og respektfulde. Rengøringsmedarbejderne er erfarne, ambitiøse og kompetente. De udfører deres arbejde med omhyggelighed og et smil på læben. Man siger at medarbejdere er den vigtigste ressource i en virksomhed, da det er dem som er drivkraften bag virksomheden. Dette tror vi hos 2talRent også stærkt på.

Vi tror også på at kundens tilfredshed er det allervigtigste. Det er også derfor, at vi fokuserer på parametre, som kan gøre vores kunder endnu mere tilfreds end hvad de allerede er. Vi har bl.a. inddraget skånsomme rengøringsmidler, da der kan være skadelige og stærke kemikalier i almindelige rengøringsprodukter. Ved at anvende bedre rengøringsmidler, hjælper vi også miljøet. Dette skyldtes, at mange skånsomme rengøringsprodukter også er miljøvenlige, hvilket gør det til en win-win situation.

2talRent er din trofaste samarbejdspartner indenfor social rengøring i Glostrup

Ønsker du at høre mere om vores rengøringsservice? Er du interesseret i at høre hvad det vil koste? Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktformularen nederst på siden. Efter du har udfyldt dine kontakt oplysninger og indsendt din anmodning kontakter vi dig telefonisk. Der er ingen forpligtelser – det er en helt gratis og uforpligtende samtale. Hvis du foretrækker at skrive til os over mail, så kan du gøre det her. Du kan vælge mellem at skrive til vores virksomhedsmail eller sende en besked via kontaktformularen.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon