social rengøring Hellerup

Social rengøring Hellerup

En ekstraordinær social rengøring i Hellerup af 2talRent

Social rengøring med forståelse for situationen

2talRent har med vores 15+ års erfaring i branchen etableret os som et troværdigt og professionelt rengøringsfirma blandt vores klienter og samarbejdspartnere. Vores dedikation til vores arbejde er værdsat af kunder, da de kan se, hvor passionerede vi er, når det kommer til at give dem en ekstraordinær rengøringsservice. Vi har udbudt vores rengøringshjælp til adskillige institutter og virksomheder, herunder flere kommuner. Vores rengøringsservicer varierer fra kontorrengøring til sommerhus-rengøring. Blandt vores serviceydelser tilbyder vi også det, der kaldes social rengøring. Social rengøring er en mere ekstensiv rengøring til personer, der har forsømt rengøringen i deres hjem i et stykke tid. Rengøringsservicen kan give stor værdi til klientens liv og er derfor en væsentlig service for samfundet.

Social rengøring for borgere i Hellerup

Det er med stor stolthed, at vi tilbyder vores social rengøring i Hellerup. Vi har flere års erfaring med social rengøring, hvilket gør os kapable til at varetage arbejdet. Social rengøring er mere end bare rengøring, det er nemlig livsændrende for mange klienter. De borgere, der ender ud i situationer, hvor de i en længere periode negligerer rengøring i deres boliger, døjer typisk med omstændigheder, der gør, rengøringen uoverskuelig. Dette betyder, at snavs og skrald samler sig op i sådan en grad, at det kan blive sundhedsskadende for de som bor i boligen. Vores erfaring er, at mange flover sig over situationen og derfor har svært ved at spørge efter professionel hjælp. Af denne grund, sørger vi for at forsikre klienterne, at der er intet at flove eller skamme sig over.

Det er yderst vigtigt, at det rengøringsfirma, der udbyder social rengøring har erfaring med det, og ved hvordan sådan nogle situationer skal tackles. Udover at gøre rent, skal man også besidde forståelse og behandle borgerne med respekt. Diskretion er også vigtigt i situationen. Rengøringsmedarbejderne skal være indforstået med sagens alvor og skrøbelighed, ligeså vel som overholde deres tavshedspligt.

2talRent har et team af erfarne rengøringsassistenter, der er dygtige og grundige i deres arbejde. Vores sociale rengøring indebærer både rengøring og oprydning. Vi fjerner al slags snavs, pletter, madrester, blod, ekskrementer, skrald og mere. Med os som dit foretrukne rengøringsfirma for social rengøring, kan vi forsikre professionalisme, diskretion og empati for klienter. Vælg 2talRent, hvis du kunne tænke dig en fantastisk rengøringsservice, hvor kundetilfredshed er første prioritet.

Kontakt 2talRent for social rengøring i Hellerup

Kunne du tænke dig at høre mere om vores social rengøring? Vi tilbyder en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi kan tale om alle slags detaljer herunder priser. Kontakt os for en mere detaljeret samtale. Vi kan kontaktes over telefon, e-mail eller på vores kontaktformular. Vi håber på at høre fra dig/jer!

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon