Social rengøring Høje Tåstrup

Social rengøring Høje Tåstrup

Få social rengøring i Høje Tåstrup kommune fra 2talRent

Social rengøring: Rengøring med forståelse, respekt og diskretion

Social rengøring er en speciel form for rengøringshjælp, der bliver tilbudt til dem med forsømte boliger. En bolig kan i længere tid være negligeret på grund af forskellige faktorer, men det som ligger til fælles for alle sammen er, at indehaveren ikke kan overskue rengøringen på egen hånd. Der er brug for, at der er nogle professionelle, som kan tage over og løfte byrden.

Hos 2talRent kan vi hjælpe med social rengøring i din bolig i Høje Tåstrup området. Vi har mere end 15 års erfaring i rengøringsbranchen, herunder flere års erfaring med social rengøring. Vores professionelle rengøringsfirma har haft mange partnerskaber med forskellige kommuner om social rengøring til borgere. At tilbyde social rengøring som et rengøringsfirma kræver også at man har empati og respekt for borgeren. Det er for en del grænseoverskridende at skulle bede om hjælp, især hvis man har negligeret rengøring i længere periode. Man skal derfor udvise forståelse for borgeren. Der kan være omstændigheder, som gør, at der er nogle mennesker, der ikke kan varetage opgaven af gøre rent. En af de mest hyppige grunde er eksempelvis misbrug. Det er derfor vigtigt, at borgeren ikke føler sig dømt eller udskammet.

Teamet hos 2talRent er indforstået med at vise hensyn til borgeren og de har også tavshedspligt. Vi har sørget for at vores medarbejdere har fået den rette træning og uddannelse i forhold til rengøring. Desuden er alle vores medarbejdere virkelig søde og venlige, udover at være erfarne og grundige.

Vælg 2talRent til social rengøring i Høje Tåstrup

Hvis du har brug for hjælp, eller kender nogle der har, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører den bedste social rengøring i Høje Tåstrup og omegn. For at høre mere om priser og mulige partnerskaber, brug en af de nedestående kontaktformularer. Vi ringer til dig for en samtale, der er helt uforpligtende. Du får også et gratis tilbud på din boligsituation. Kontakt os allerede i dag. For samarbejdsaftaler kan du også kontakte os via vores virksomhedsmail her.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon