Social rengøring Hørsholm

Social rengøring Hørsholm

Få professionelle rengøringsassistenter til at tage sig af din social rengøring i Hørsholm Kommune

Professionel hjælp til social rengøring i Hørsholm Kommune

Lad 2talRent stå for din eller jeres social rengøring i Hørsholm Kommune. Vi har været i rengøringsbranchen for mere end 15 år og har etableret os på markedet som en troværdig og professionel rengøringsfirma. Vores formål er at give vores kunder en positiv rengøringsoplevelse, som fjerner byrden fra deres skuldre. Med vores rengøringsservice ‘social rengøring’ kan vi fortsat tillægge værdi til almene borgers hverdag.

Hvis din bolig godt kunne trænge til en social rengøring, men du tøver med at spørge om hjælp, så er vi for at guide dig. Vi ved, at det kan være en grænseoverskridende ting, at bede om aflastning, men der er ingen grund til at være urolig. Det er helt normalt at have brug for et par ekstra hænder. Især i de situationer, hvor det kan virke uoverskueligt, medmindre man har en professionel ind over. 2talRent er klar til at træde ind og hjælpe. Vi forsikrer dig, at hos os er der ingen som dømmer dig for din rengørings-situation.

Vores rengøringsassistenter er virkelige respektfulde, og de vil behandle dig med forståelse. De er selvfølgelig virkelige gode til deres arbejde, hvilket også kan ses når de er færdige med dit hjem. Kundetilfredshed er altafgørende for os, så vores medarbejdere går ikke før du er glad for arbejdet.

Kontakt os for en mere detaljeret samtale om social rengøring

2talRent har meget erfaring med social rengøring og har samarbejdet med mange kommuner. Vi er altid interesseret i at danne nye samarbejdsaftaler, så hvis vi lyder som det rette match kontakt os gerne! Vi kan kontaktes over telefon på +45 70 60 50 65. Ellers kan vi også kontaktes på mail og besked. Samtalen er helt gratis og uforpligtende, så slå til! Vi ser frem til en spændende samtale.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon