rengøring ishøj

Social rengøring Ishøj

Social rengøring

Få bestilt social rengøring i Ishøj med 2talRent rengøringsfirma. Vi har 15+ års erfaring i branchen, og har arbejdet en del med social rengøring for kommuner og udsatte borgere. Social rengøring udføres, når boliger er blevet forsømt til en grad, hvor almindelig rengøring virker uoverskuelig. Der kan være flere grunde til at en bolig er blevet forsømt. Uafhængig af grunden, så er vi hos 2talRent klar til at hjælpe dig.

Vi har hos 2talRent et professionelt team af erfarne rengøringsmedarbejdere. Vores medarbejdere udfører et rengøringsarbejde, som er grundigt og effektivt. Vi efterlader dit hjem rent, pletfrit og friskduftende. Vores social rengøring indebærer en grundig rengøring af din bolig, oprydning og bortskafning af skrald. Vi kan fjerne alt fra støv, snavs og pletter til madrester, blod og ekskrementer.

Der er mange som ikke rækker ud efter hjælp, fordi de syntes, at det er pinligt. Denne tanke vil vi gerne gøre op med hos 2talRent. Der er intet at flove sig over. Vi ved, at der kan opstå situationer, som gør, at man ikke kan varetage rengøring som normalt. Det er derfor, at vi hos 2talRent mere end gerne vil hjælpe med at løfte byrden fra dine skuldre. Vores erfarne og professionelle medarbejdere er super søde og respektfulde, så du behøver ikke at være bekymret for usympatisk eller dømmende adfærd.

Miljøvenlig rengøring

Hos 2talRent er vi ekstra omhyggelige med vores rengøring, og vi har altid fokus på kundens velvære. Det er derfor vi benytter os af skånsomme rengøringsmidler, som er miljøvenlige. Nogle af de punkter vi kigger efter, når vi vælger vores rengøringsprodukter er at de skal være svanemærket, få kemikalier, pH-neutrale, uden parfume, uden unødige tilsætningsstoffer, uden organiske klorforbindelser og som ikke kræver brug af varmt vand. Desuden arbejder vi kun med leverandører, som efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.

Kontakt os for samarbejde om social rengøring i Ishøj

Du kan til enhver tid kontakte os for at høre mere om vores social rengøring. Samtalen er gratis og uforpligtende. Vi kan kontaktes over telefon, email eller på vores kontaktformular.

Kontakt os her for social rengøring i Ishøj!

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon