Social rengøring Karlslunde

Social rengøring Karlslunde

Få en social rengøring i Karlslunde fra 2talRent, der overstiger alle forventningerne!

En unik rengøringsservice: Social rengøring

2talRent har været i rengøringsbranchen i mere end 15 år, hvilket har givet os en masse arbejdserfaring og viden om branchen. Vores ekspertise på området har gjort os velkendte blandt klienter og konkurrenter som et troværdigt og professionelt rengøringsfirma.

Vores formål med at yde den bedste rengøringshjælp er at tilføje værdi til den enkelte klients liv. Vi vil gerne bidrage med en positiv indvirken. Det er af denne grund vi tilbyder forskellige slags rengøringsservicer. En af de servicer vi især ser give glæde, er vores social rengøring. Social rengøring er en rengøringstype, som er mere dybdegående end normale rengøringstyper. Dette skyldtes, at social rengøring typisk er henvendt til personer, der har forsømt rengøringen i deres hjem over en længere periode. Social rengøring kræver også, at man viser særlig respekt og hensyn til klienten, da det kan være grænseoverskridende for dem at vise deres rodet hjem.

Social rengøring til beboere i Karlslunde

2talRent har arbejdet med social rengøring i flere år og har samarbejdet med flere kommuner. Vores samarbejdspartnere består bl.a. af Køge Kommune, Greve Kommune, Brøndby Kommune og Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi befinder os i Albertslund, men kører ud til alle byer på Sjælland, inklusiv Karlslunde. Social rengøring er en yderst vigtig rengøringsservice, og det er netop derfor vi gerne vil hjælpe så mange som muligt. Vi har et fantastisk hold af rengøringsmedarbejdere, som hver især er dygtige, omhyggelige og professionelle. Vores medarbejdere har arbejdet med social rengøring i mange år, så de ved lige præcis hvordan de skal håndtere forsømte boliger og udsatte beboere. De behandler beboerne med respekt og forståelse. Desuden har alle vores rengøringsassistenter tavshedspligt, så der er fuld fortrolighed.

Kontakt 2talRent for social rengøring i Karlslunde

Kunne du tænke dig at høre mere om social rengøring i Karlslunde af 2talRent, og få et tilbud på hvor meget det ville koste? Så kontakt os så hurtigst som muligt. Jo hurtigere vi kommer i kontakt, jo hurtigere kan vi komme i gang med social rengøring af din bolig! Vi kan både kontaktes over telefon eller på mail. Vi ser frem til at høre mere fra dig/jer. Lad os sammen arbejde henimod at skabe en renere og sundere hjemmemiljø.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon