social rengøring kastrup

Social rengøring Kastrup

Professionel og pålidelig social rengøring i Kastrup af 2talRent.

Dybdegående og empatisk rengøring: Social rengøring

2talRent startede ud for mere end 15 år siden i rengøringsbranchen. Siden hen, har vi etableret os på markedet som et pålideligt og professionel rengøringsfirma. Vi har mange forskellige rengøringsservicer at vælge imellem, hvilket gør det lettere for vores kunder at finde den præcise service de har brug for. Vores kontor ligger i Albertslund, men vi kører ud til hele Storkøbenhavn og flere byer på Sjælland, herunder Kastrup. 2talRent er stolte over at kunne tilbyde rengøringshjælp til adskillige målgrupper og vi er sikre på, at borgere i Kastrup ligeså sådan kan få glæde af vores diverse rengøringsservicer.

Et af de rengøringsservicer vi især kan se giver værdi og livsglæde til vores kunder er det der kaldes social rengøring. Social rengøring er et begreb for rengøring, der dækker over en mere omfattende og diskret rengøring. Denne service er henvendt til personer, som har negligeret deres bolig i en længere periode, hvilket gør, at der kræves en mere grundig rengøring. Grunden til, at det også er en diskret rengøring, er fordi, at man tager hensyn til klientens følelser forbundet med situationen. Man skal derfor behandle sagen med omhu og påpasselighed.

Social rengøring til borgere i Kastrup

Social rengøring i Kastrup er en enestående mulighed for borgere, der står i en situation, hvor de har forsømt deres bolig. Vi garanterer 100% professionalisme og troværdighed. Vores hold af rengøringsassistenter er omhyggelige med deres arbejde. De sørger for, at kunder og deres hjem bliver behandlet med respekt. Udover at give den bedste rengøringsservice, yder de også den bedste kundeservice. Hos 2talRent er kundetilfredshed alfa og omega, du kan derfor være helt sikker på at vi sætter dig og dine behov først.

2talRents social rengøring består både af rengøring og oprydning. Vi starter ud med en grundig rengøring af alle rum i boligen. Derefter bruger vi tid på at fjerne mere omfattende beskidt og snavs, fx størknede pletter og madrester. Dernæst desinficere vi overflader og lufter ud i hele boligen. Vi rydder op i boligen og kan efter aftale også stå for organisering.

Kontakt 2talRent for social rengøring i Kastrup

2talRent vil gerne hjælpe borgerne i Kastrup med at få en bedre og renere hverdag. Vi tilbyder derfor alle en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi kan få snakket om social rengøring til din bolig. Til samtalen går vi alle detaljer igennem, og giver dig også et gratis tilbud. Alt efter boligstørrelse, omfanget af rengøring og om det er en fast aftale eller enkeltgangsaftale, får du en skræddersyet pris.

Hvis du kunne tænke dig at få en uforpligtende og helt gratis samtale, så tag kontakt til os lige nu! Du kan henvende dig via telefon, mail, eller gennem vores kontaktformularer. Kontakt os i dag, så vi kan få udarbejdet en plan for din social rengøring.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon