social rengøring køge

Social rengøring Køge

Social-rengøring af forsømte boliger

Social rengøring tilbydes i Køge Kommune af 2talRent – et rengøringsfirma med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder adskillige rengøringsserviceydelser, herunder social rengøring. Vores social rengøring dækker over en ekstensiv rengøring og oprydning af boliger, som er meget misligholdte eller forsømte. Der kan være flere årsager til at en bolig er blevet forsømt eller misligholdt, eksempelvis fysiske eller mentale sygdomme. Uanset årsagen, så er vi hos 2talRent parat til at hjælpe.

Hvis du vælger 2talRent som dit valg af rengøringsfirma, så kan du være sikker på at du møder op til en bolig, som er skinnende rent. Vi har nemlig et hold af dygtige og omhyggelige rengøringsmedarbejdere, som hver især er flittige til deres arbejde.

Social rengøring kombineret med social ansvarlighed

Hos 2talRent tager vi social ansvarlighed alvorligt. Vi er indforstået med at vi som et rengøringsfirma har et ansvar overfor samfundet og miljøet. Det er derfor yderst væsentligt at vi har nogle retningslinjer vi forholder os til hvad angår vores arbejdsprocesser. En stor del af rengøringsprodukter indeholder en masse kemikalier som er både skadelige for mennesker og miljøet. Vi vil derfor hos 2talRent helst undgå at bruge disse slags produkter. Det er netop derfor at vi har valgt at bruge miljøvenlige og skånsomme rengøringsprodukter. Noget af det vi blandt andet tager højde for, når vi købe produkter til firmaet er:

 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.

Ved at bruge disse punkter som en retningslinje for hvilke rengøringsprodukter vi må købe, er vi med til at beskytte vores kunder og miljøet. Der er intet bedre end rengøring med god samvittighed.

Vælg 2talRent for social rengøring i Køge og omegn

For at få flere informationer om social rengøring og for priser, så kontakt os via en af kontaktformularerne nedeunder. Du kan skrive en besked, eller vælge at blive ringet op af os. Vi tilbyder en uforpligtende samtale og du får dermed et gratis tilbud på din situation. Du har også mulighed for at sende os en e-mail til vores virksomhedsmail.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon