social rengøring rødovre

Social rengøring Rødovre

Social rengøring i Rødovre af rengøringsfirmaet 2talRent

Bor du i Rødovre og har brug for hjælp til rengøring af din bolig, som ikke er blevet gjort rent i et stykke tid? Eller kender du nogle i området, som godt kunne bruge nogle ekstra hænder? Så bliv på siden og læs videre for at lære mere om 2talRent rengøringsservice i Rødovre; social rengøring.

Social rengøring af et professionelt rengøringsfirma i Rødovre

Det er ikke alle rengøringsfirmaer, der kan varetage opgaven af social rengøring. Det kræver nemlig mange års erfaring og håndtering af denne form for rengøringsservice. Hos 2talRent har vi flere års erfaring indenfor social rengøring og adskillige samarbejdsaftaler med diverse kommuner. Vi har eksisteret i rengøringsbranchen i mere end 15 år, så vi er mere end kvalificeret til opgaven.

At tilbyde social rengøring betyder også, at man skal udvise diskretion og empati for borgerne, der bor i en forsømt bolig. Der er nemlig mange, som skammer sig over deres boligsituation, da der typisk kan være meget rodet og beskidt. Vi har hos 2talRent den holdning, at der er intet at skamme sig over. Der kan være årsager, som gør det svært for den enkelte at opretholde den daglige eller ugentlige rengøring. Vi blander os ikke i årsagen eller dømmer borgeren for situationen. Vores arbejde er, at give kunderne den bedste rengøringsservice og kundeservice. Vores hold af erfarne rengøringsmedarbejdere er både trænet i at udføre en ekstraordinær rengøringsservice, men også i at give en enestående kundeservice.

Hos 2talRent arbejder vi løbende med at forbedre vores rengøringsserviceydelser, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste af det bedste. Vi har af denne grund også udskiftet almindelige rengøringsprodukter til skånsomme og miljøvenlige rengøringsmidler. Med disse rengøringsmidler skåner vi vores kunder for skadelige produkter som kan påvirke helbredet negativt. Desuden så hjælper vi også med at værne om miljøet med miljøvenlige alternativer.

Social rengøring fra 2talRent

Med social rengøring fra 2talRent er du forsikret en rengøring der overgår alle dine forventninger. Vi sørger for, at når du indtræder dit hjem, at der er pletfri og skinnende rent. Du kan også være sikker på, at din bolig dufter frisk og ren. Hvis du kunne tænke dig at få flere detaljer om vores social rengøring eller at få et tilbud, så kontakt os ved brug af de nedestående kontaktformularer. Vi kontakter dig efterfølgende, hvor vi kan tale om alle detaljerne og få besvaret de spørgsmål du sidder med. Samtalen er helt uforpligtende og du får også et gratis tilbud med. Hvis ikke det kan vente, så kan du ringe til os lige nu på +45 70 60 50 65. Du er også velkommen til at sende os en e-mail til vores virksomhedsmail.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon