social rengøring roskilde

Social rengøring Roskilde

Social rengøring i Roskilde Kommune

Professionel social rengøring

Med mere end 15 års erfaring i rengøringsbranchen har vi hos 2talRent etableret os som et professionelt rengøringsfirma blandt vores kunder. Vores flere års erfaring har givet os de rette kompetencer til at varetage alle slags rengøringsopgaver. Blandt vores rengøringsserviceydelser tilbyder vi det som kaldes social rengøring. Social rengøring er en omfattende rengøring af boliger, som er blevet stærkt forsømt eller misligholdt. Der ligger forskellige årsager bag, hvorfor en bolig er blevet forsømt. Generelt så skyldtes det misbrug, sygdom eller dødsfald. En social rengøring indebærer en grundig rengøring, oprydning og bortskaffelse af skrald.

Vi har stor kendskab til social rengøring og har haft mange samarbejder med forskellige kommuner. Du kan derfor trygt overlade opgaven om social rengøring til os. Vi ved også, at der er personer, som føler at det er grænseoverskridende eller pinligt at få hjælp udefra. Det er derfor at vi behandler vores kunder med empati, respekt og diskretion. Vi gør vores bedste for at borgeren føler sig hørt og forstået.

Social rengøring med respekt for kunder og miljø

Hos 2talRent er respekt for kunderne en kerneværdi, ligeså vel som respekt for naturen er også er en. Vi mener det er vigtigt, især som et rengøringsfirma, at man anvender miljøvenlige produkter og implementerer bæredygtige processer. Den måde hvorpå vi gør en indsats, er ved at bruge skånsomme rengøringsmidler. Vi sørger for at rengøringsmidlerne indeholder så få kemikalier som muligt. De skal være pH-neutrale og skal helst ikke kræve brug af varmt vand. De skal være svanemærket og må ikke indeholde klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer. Desuden skal produkterne være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.

Kontakt 2talRent for et uforpligtende tilbud om social rengøring i Roskilde

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål angående social rengøring, så kan du sende os en besked gennem kontaktformularen nedeunder. For at høre mere om priser på social rengøring i Roskilde kan du vælge at blive ringet op af os. Det eneste du skal gøre er at udfylde dine kontakt oplysninger på kontaktformularen nederst på siden, så ringer vi dig op for en lille snak. Samtalen er uforpligtende, og du får også et gratis tilbud. Du kan også kontakte os ved at skrive en mail til vores e-mail.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon