social rengøring tårnby

Social rengøring Tårnby

Få social rengøring i Tårnby Kommune fra 2talRent

Hvad er social rengøring?

Social rengøring er en mere omfattende rengøring end den almindelige hovedrengøring. Den er typisk henvendt til personer, der i en længere periode har negligeret deres bolig. Den forsømte rengøring er oftest resultatet af misbrug, mentale lidelser, fysiske udfordringer, sygdom, dødsfald, osv. Det betyder også, at det kan svært at bede om hjælp. Af denne grund er det vigtigt, at man har haft erfaring indenfor social rengøring og ved hvordan man skal tackle borgeren samt boligen med forsigtighed. Man skal have respekt, forståelse og empati, da det kan være en skamfuld og sårbar situation for kunden.

Social rengøring fra 2talRent i Tårnby Kommune

2talRent tilbyder social rengøring i Tårnby Kommune. Vi er en professionel rengøringsvirksomhed, som har mere end 15 års erfaring. Vi har haft utallige samarbejdspartnere herunder adskillige kommuner om social rengøring. Vores team består af erfarne rengøringsmedarbejdere, der har fået den rette træning og udviklet de rigtige kompetencer, som skal bruges indenfor alt rengøring relateret.

Hos 2talRent er vores kunders velvære vigtigt. Det er netop derfor, at vi vælger at benytte os af skånsomme rengøringsmidler. Disse rengøringsmidler indeholder langt færre kemikalier end almindelige rengøringsprodukter. Stærke kemikalier kan påvirke vores krop, især hvis man har sensitiv hud eller allergier. Vi ønsker ikke, at vores kunder oplever allergiske reaktioner, eller bliver forstyrret af stærke kemikalielugte. Udover at vælge rengøringsmidler med så få kemikalier som muligt, bestræber vi også på at inkludere rengøringsprodukter, der er miljøvenlige. Noget af det som vi bevidst prøver at gå efter er svanemærket rengøringsmidler.

Vælg 2talRent for en professionel social rengøring i Tårnby

Kontakt os for at høre mere om vores social rengøring. Du kan kontakte os igennem telefonen, over besked eller til virksomhedsmailen. Vi får talt om alle detaljer og vi besvarer naturligvis de spørgsmål du gerne vil have svar på. Efterfølgende giver vi dig et gratis tilbud, der er helt uforpligtende ligesom samtalen.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon