social rengøring Valby

Social rengøring Valby

Få professionel social rengøring i Valby fra 2talRent

Professionel rengøringsfirma med fokus på social rengøring

Vi er hos 2talRent kendt blandt vores klientel for at være et professionelt og troværdigt rengøringsfirma. Med mere end 15+ års erfaring i branchen har vi samarbejdet med mange forskellige kunder, herunder kommuner, virksomheder og privat personer. Vi holder til i Albertslund, men kører ud til hele Sjælland. Vores rengøringsservicer spænder bredt fra kontorrengøring og klinikrengøring til sommerhus-rengøring og social rengøring. Vi er dedikeret i vores arbejde og tilstræber os på at give vores kunder den bedste rengøringsservice ude på markedet.

Social rengøring i Valby fra 2talRent

2talRents rengøringsservice ‘social rengøring’ omfatter rengøring og oprydning af forsømte boliger. Vi har et kompetent team af grundige og erfarne rengøringsmedarbejdere. Måden hvorpå vi starter en social rengøring er således:

Vi starter først ud med at foretage en almindelig rengøring. Det vil sige alt sådan noget som støvsugning, gulvvask og aftørring af overflader samt fjernelse af synligt snavs og støv. Dernæst fjerner vi fastgroet snavs og skidt som fx madrester og størknede pletter. Derefter desinficerer vi alle overflader for at eliminere bakteriespredning og andre skadelige organismer der kan udgøre en helbredsrisiko. Hvis der er en ubehagelig lugt, fjerner vi også det for at forbedre luftkvaliteten. Til sidst tager vi os af oprydning af rod og affaldsbortskaffelse samt organisering.

Social rengøring med medfølelse og respekt for borgerne

Når man udfører en social rengøring er det afgørende at behandle kunderne med den største respekt, empati og professionalisme. Hos 2talRent sørger vi altid for at have forståelse og medfølelse overfor borgerens situation. Det er vigtigt for os at udvise empati og støtte, da mange af de personer, som har brug for social rengøring kan være i sårbare situationer. Vi er opmærksomme på borgerens følelser samt behov og respekterer deres grænser. Det er essentielt med klar og åben kommunikation, så vi kommunikerer med vores kunder så tydeligt og ærligt som muligt. Tillid mellem begge parter er også væsentligt. Vi opbygger tillid og troværdighed gennem vores pålidelige service samt overholdelse af aftaler og deadlines. Noget af det vigtigste er fortrolighed. Man skal naturligvis respektere borgerens privatliv og oplysninger, derfor har vores medarbejdere tavshedspligt.

Vælg 2talRent for en pålidelig social rengøring i Valby

2talRent er klar til at påtage sig din sociale rengøring i Valby. Vores samarbejdspartnere og vores 15+ års erfaring taler for dem selv. Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak om en social rengøring af din/jeres bolig. Vi besvarer alle de spørgsmål du har til os, heri priser. Så vent ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe på +45 70 60 50 65. Hvis du foretrækker korrespondance over mail eller på besked, er det også muligt. Kontakt os på vores virksomhedsmail eller kontaktformular her.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon