social rengøring vallensbæk

Social rengøring Vallensbæk

Social rengøring til udsatte borgere som har brug for en professionel hånd

2talRent udbyder social rengøring i Vallensbæk

Social rengøring er ikke ligesom almindelig rengøring. Det er en omfattende og grundig rengøring af en bolig, der har betegnes som forsømt. Forsømt i form af, at der ikke er blevet gjort rent i en længere periode. Der kan derfor være synlig beskidt og snavs, skrald, madrester, ekskrementer og mere. En forsømt bolig kan forekomme af flere årsager, herunder problemer med misbrug, mentale lidelser, fysiske udfordringer, osv. Det kan også være andre faktorer, der gør at man i længere tid ikke kan overskue trivielle/hverdags ting som rengøring.

Vi er hos 2talRent klar til at hjælpe lige meget hvad grunden er. Overlad rengøringen til os, så du ikke selv skal stresse dig med det – og nyd dit rene og ryddelige hjem. Vi har en del erfaring med social rengøring, så vi er vant til at arbejde med boliger, der har været stærk forsømte. Det betyder også at vi har fuld forståelse for hvor svært og grænseoverskridende det kan være at bede om hjælp. Vores team af rengøringsmedarbejdere arbejder med diskretion, empati og respekt, derfor har du intet at være bekymret for eller flov over.

Hvem er 2talRent?

2talRent er et professionelt rengøringsfirma, som har mange års erfaring med social rengøring. Vi har samarbejdet med flere kommuner i omegn om social rengøring til udsatte borgere. Udover vores mange års erfaring med social rengøring, har vi også 15+ års erfaring indenfor rengøringsbranchen som helhed. Vi har et hold af engagerede, erfarne og kompetente rengøringsmedarbejdere. Vores medarbejdere er respektfulde og ekstrem serviceminded. Du vil føle dig i trygge hænder, når du møder dem. Vores kerneværdi er at give vores kunder en enestående rengøringsservice, og vi har opbygget et image på at være troværdig og grundig.

Hos 2talRent går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores service eller vores rengøringsmidler. Vi stræber på kun at bruge rengøringsmidler som er skånsomme og miljøvenlige. Ved at benytte skånsomme og miljøvenlige rengøringsprodukter, beskytter vi både vores kunder og miljøet mod stærke og skadelige kemikalier. Som nævnt tidligere er vores kerneværdi at give kunder den bedste service, hvilket ikke kan gøres, hvis der bliver brugt dårlige midler.

Vælg 2talRent som din foretrukne samarbejdspartner til social rengøring i Vallensbæk

Kunne du tænke dig at indgå et samarbejde med 2talRent? Er du nysgerrig på vores priser på social rengøring? Så brug en af de nedestående kontaktformularer for at komme i kontakt med os. Du kan enten sende os en besked eller vi kan give dig et kald. Vores telefonsamtale er helt uforpligtende og vi giver dig også et gratis tilbud på din situation. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere. Du kan også sende os en e-mail til vores virksomhedsmail.

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

    Fulde navn

    Virksomhed

    E-mail

    Telefon