social rengøring

Social Rengøring

Professionel og grundig social rengøring med respekt for borgeren

Hos 2talrent tilbyder vi social rengøring og oprydning til særlige udsatte borgere samt forsømte boliger. Alle kan desværre nå derud, hvor den almindelige rengøring af ens bolig bliver uoverskueligt. Den manglende rengøring kan hobe op til sådan en grad, hvor man har brug for en professionel og kærlig hånd. Dog erfarer vi ofte, at mange flover sig om at spørge efter hjælp. Vi er her for at fortælle, at der er intet at flove sig over. Vores team hos 2talRent har fuld forståelse og empati for at trivielle hverdagsting kan gå hen og blive hårdt, når man går igennem en svær tid. Vi er mere end glade for at hjælpe kunder med at lette byrden med rengøring. Vores passion og dedikation for kundetilfredshed betyder, at vi ikke efterlader din bolig, før der er skinnende rent, pletfrit og friskduftende.

Social rengøring indbefatter mange forskellige opgaver, hvilket kræver mange års erfaring med at kommunikere og håndtere borgere. Hos 2talRent har vi både erfaring og den rette ekspertise til at varetage os opgaven. Vi klarer alle slags opgaver indenfor social rengøring, rydning og sanering. Her er et par eksempler på hvad vi kan hjælpe med:

 • Rengøring hos borgere med mentale vanskeligheder
 • Rengøring hos borgere med fysiske vanskeligheder
 • Rengøring hos alkoholikere
 • Rengøring hos stofmisbrugere
 • Specialrengøring af forsømte boliger

Professionelt rengøringsfirma indenfor socialrengøring

2talRent er et professionelt rengøringsfirma, som har mere end 15 års rengøringserfaring i bagagen. Vi holder til i Københavnsområdet, men kører gerne ud til andre byer på Sjælland. Vores portefølje af samarbejdspartnere spænder sig bredt fra kommuner til tandklinikker. Vi har bl.a. samarbejdet med Brøndby Kommune, Greve Kommune og Køge Kommune for at nævne nogle få. Vi har et fantastisk team af kompetente og omhyggelige medarbejdere, der arbejder determineret for at gøre dit hjem rent og nydelig.

Vi tænker altid på vores kunders velvære, hvilket er en af grundene til vi anvender skånsomme rengøringsmidler med så få kemikalier som muligt. Den anden grund til at vi anvender skånsomme produkter er for at være mere miljøvenlig. En win-win situation hvor vi både får lov til at værne om vores kunder og miljøet.

Nogle af de kriterier vi har for vores rengøringsartikler er:

 • De skal være svanemærket, hvis det er muligt.
 • De skal indeholde så få kemikalier som muligt.
 • De skal helst ikke kræve brug af varmt vand.
 • De skal være så pH-neutrale som muligt.
 • De skal være produceret af leverandører, der har formuleret og efterlever en miljømæssig ansvarlig produktionsprocedure, der er certificeret med en officielt anerkendt miljøstandard, fx DS/EN ISO 9000, S/EN 14001 eller EMAS.
 • De må ikke indeholde organiske klorforbindelser, parfume eller unødige tilsætningsstoffer.

Indgå et samarbejde med 2talRent om social-rengøring

Vil du gerne vide mere om vores social rengøring eller indgå et samarbejde, så kontakt os endelig allerede i dag! Vi kan kontaktes over telefon, e-mail eller på vores kontaktformular.

Summary
Social rengøring
Service Type
Social rengøring
Provider Name
2talRent ApS,
Værkstedsgården 8, 1,Albertslund,København-2620,
Telephone No.+4570605065
Area
Sjælland

Bliv ringet op 70 60 50 65

Ring til os eller udfyld formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt

  Fulde navn

  Virksomhed

  E-mail

  Telefon